Fotoföreläsningar på svenska

Under september kommer Knepp att ge tre fotografiföreläsningar. Föreläsningarna är öppna för alla Knepps medlemmare och de intresserade av att eventuellt gå med i föreningen. De är kostnadsfria och kommer hållas tre tisdagar i rad, med start den 7 september klockan 17:30. Plats för föreläsningarna är sal Q21 i Q-huset på KTH Campus.

Föreläsningarna riktar sig både till de som är helt nya inom fotografi och de som har lite mer erfarenhet. Föreläsningarna heter

  • Fotografins grunder
  • Bildkomposition
  • Ljus och ljussättning

Är du intresserad av att gå på någon av föreläsningarna registrerar du dig på denna sida genom att först logga in (registrera ett konto genom att klicka på “Bli medlem” om du inte redan har ett konto. Du förbinder dig inte att bli medlem genom detta). Därefter bokar du dig på de kurser du är intresserad under “Boka kurs”. Lite senare under hösten kommer samma tre föreläsningar att hållas på engelska om du inte skulle ha möjlighet att delta i något av dessa tillfällen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.