WORKSHOP – Bli medveten om ljuset

Tisdagen den 1 mars kl 17:30-20:00 i Q21 (Q-huset) kommer Knepp hålla i en workshop om ljussättning.

Knepp-medlemmen Bashar Waleed tänkte dela med av sina kunskaper och erfarenheter inom ljussättning. Det är tips för dig som vill ta tekiskt korrekta bilder. Han kommer att förbjupa sig i ljus-förståelsen och vad du som fotograf bör tänka på innan du tar en bild, hur du analyserar ljuset i den omgivande miljön och hur du bäst nyttjar det.” “Det kommer att pratas om:

  • Vilka faktorer som avgör ljusets karaktär
  • Hur man bäst utnyttjar befintliga ljuset
  • Hur man använder sig av andra ljuskällor utan att behöva skaffa proffsutrustning
  • Olika sorter på Ljuskällor; direkta, indirekta, diffuserade

Han kommer att gå igenom teori första 30-40 minuterna sedan sätter vi igång och fotograferar. Det är bra om du tar med dig din kamera. Man måste inte ha en systemkamera för att tillämpa dessa metoder.

Det är gratis att delta, du behöver inte vara medlem i Knepp sedan tidigare. Bjud gärna med vänner. Anmäl dig helst på följande formulär innan så vi vet hur många som dyker upp. Knepp bjuder på fika. Välkommen!

[english]

Knepp will hold a workshop in lighting on Tuesday the 1st of March at 17:30-20:00 in Q21 (the Q-building).

The Knepp-member Bashar Waleed is going to share his knowledge and experience in the field.

The workshop will mostly be in Swedish, although there will be plenty of hand on experience and you can still ask questions in English. We recommend you to bring your camera with you as you will have to possibly to try out different light settings during the workshop. Doesn’t have to be an SLR, almost any camera will work.

If you like to attend, please fill in this form so we know how many people will show up! There will be fika. Welcome!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.