Föreläsning: Fotografins grunder den 5 september

Knepp kommer ytterligare en gång att ge en föreläsning om fotografins grunder för alla Knepp-medlemmar och fotointresserade. Föreläsningen riktar sig både till de som är helt nya inom fotografi och de som har lite mer erfarenhet. Föreläsningen kommer att ges på svenska.

Tid och plats för föreläsningen är måndagen den 5 september kl 17:30 i Q21, Q-huset.

Är du intresserad av att gå på föreläsningen registrerar du dig på denna sida genom att först logga in (registrera ett konto genom att klicka på “Bli medlem” om du inte redan har ett konto. Du förbinder dig inte att bli medlem genom detta). Därefter bokar du dig på de kurser du är intresserad under “Boka kurs”. Det går även bra att anmälda dig via email.

Ps. Vi kommer ha en photo walk den 10 september i Skogskyrkogården. Mer info kommer, men skriv in datumet redan nu!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.