Knepp ställer ut på årets upplaga av Fotomässan

Knepp kommer även att få ställa ut bilder på årets upplaga av Fotomässan, 18-20 november! Mer info på fotomässan.se

Vill du bidra med en bild till Knepps utställning? Temat är NATUR! Ut och fotografera eller välj ut någon favorit ur din samling och maila bilden/bilderna (i högupplöst JPG-format, ange även ditt namn samt bildens titel) till marlinde@kth.se.

Bilderna kommer förmodligen att skrivas ut i storleken 45×30 cm med vit ram i år igen och bli beställa från Crimson.se. Skicka gärna in bilder så fort som möjligt, så att vi hinner beställa utskrifter i tid! Dock senast på måndag den 14:e! Det kommer att bli ett självkostnadpris på ca 40 kronor per bild. Vi har fått tillgång till en fem meter vägg på Fotomässan, och vi beräknar således att få plats med 20 bilder, varav max två bilder per person. Obervera att man inte behöver vara betalande Knepp-medlem för att få delta i utställningen, alla är välkomna att skicka in sina bilder!

[english]

Knepp will have an exhibition on this year’s Fotomässan (November 18-20) as well! More info about the fair at href=”http://sthlm.fotomassan.se/”>fotomässan.se (Sweden’s biggest photo fair).

Do you want to contribute to our exhibition? The theme of this year is NATURE. Send one or two of your favorite pictures (hi-res JPEG) to marlinde@kth.se. Please also write the title of your photo and your name in the e-mail.

The plan is to order copies (size 45×30 cm with a white border) from Crimson.se. Please send me your picture(s) as soon as possible, in order for us to order the printings in time! Latest by the 14th. There will be a self cost price of 40 kr for the printed picture. We will have room for around 20 pictures on the exhibition (maximum two pictures per person). Please note that you DO NOT have to be a full paying member of Knepp to be able to participate! You are all very welcome to send in your pictures!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.