Bidra med fotografier till Knepps fotovägg på Fotomässan!

Knepp kommer för fjärde året i rad att få ställa ut bilder på årets upplaga av Fotomässan! Yay! Mässan pågår den 23-25 november.

Vill du bidra med fotografier till Knepps utställning? Temat är SVARTVITT! Ta fram kameran eller välj ut någon favorit ur din samling! Maila bilden/bilderna (i högupplöst JPG-format, samt ange ditt namn och bildens titel) till mig, marlinde@kth.se.

Bilderna kommer att skrivas ut i storleken 45×30 cm med vit ram från Crimson.se. Skicka gärna in bilder så fort som möjligt, så att vi hinner beställa utskrifter i tid! Jag vill dock ha bilderna senast söndagen den 18:e! Det kommer att bli ett självkostnadpris på ca 40 kronor per bild.

Vi har även i år tillgång till en fem meter vägg på Fotomässan, och vi beräknar således att få plats med 20-30 bilder, varav max två bilder per person. Obervera att man inte behöver vara betalande Knepp-medlem för att få delta i utställningen, alla är välkomna att skicka in sina bilder!

[english]

Knepp will have an exhibition on this year’s Fotomässan (November 23-25, Sweden’s biggest photo fair!)

Do you want to contribute to our exhibition? The theme of this year is BLACK&WHITE. Send one or two of your favorite pictures (hi-res JPEG) me: marlinde@kth.se. Please also write the title of your photo and your name in the e-mail.

The plan is to order copies (size 45×30 cm with a white border) from Crimson.se. Please send me your picture(s) as soon as possible, in order for us to order the printings in time! Latest by the 18th. There will be a self cost price of 40 SEK for the printed picture. We will have room for around 20-30 pictures on the exhibition (maximum two pictures per person). Please note that you DO NOT have to be a full paying member of Knepp to be able to participate! You are all very welcome to send in your pictures!

Knepp’s annual meeting will be held on November 29th at 17:30 in Q21, the Q-building on campus Valhallavägen. This meeting is for all members and all students interested in the photo club here at KTH. Board members for the coming year will be elected. More info will arrive in a few days!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.