Fotolabb

This page also exists in English English


Vi älskar film och digital!

Knepp har en lokal i Q-huset, centrala KTH-campus vid Valhallavägen. Som betalande medlem får man tillgång till ett mörkrum och ett digitallabb. I mörkrummet kan du framkalla film och papper. I digitallabbet kan du scanna film och arbeta på din digital workflow med professionell bildskärm. Först måste du registrerade dig som medlem och ta en introkurs. Sen kan du använda labbet hur mycket du vill!

Nyfiken om filmfotografi men inte säker? Kolla gärna i vår FAQ eller fråga oss info@knepp.se.

Var finns labbet?

Labbet finns i Q-huset, plan 2, på KTH Campus Valhallavägen.

Lättast att hitta är det om du går till samma hus som Restaurang Q ligger i och går in i porten på Osquldas väg 6. Ingångsplanet är på våning 3. Gå nedför spiraltrappan.

Kommer du istället från Körsbärsvägen/Stickelbärsvägen och går över bron över Roslagsbanan kan du gå in på baksidan av huset. Adressen är då Drottning Kristinas väg 53B. Ingångsplanet på denna sidan av huset är på våning 1 och den spiraltrappa du har framför dig är den vänstra i planritningen nedan. Gå uppför den och förbi datorsalarna.

Q-huset plan 2

Dörren till labbet finns alldeles invid spiraltrappan och har en röd lampa ovanför. Labbet är markerat i planritningen ovan.


Datablad

Kodak

Fujifilm

ilford

agfa

SNABBISAR TILL NÅGRA AV VÅRA KÄNDISAR