Öppet hus

Onsdagen den 5:e november klockan 17.00 har Knepp öppet hus i mörkrummet uppe i Q-huset på Campus. Alla medlemmar och intresserade är välkomna att titta förbi under kvällen.

Knepp har en tradition av så kallade "fixarkvällar" där medlemmarna fixar och donar med mörkrummet och möts och utbyter idéer. I år har vi valt att kombinera denna fixarkväll med öppet hus på grund av det stora intresset för föreningen på Kårens dag. Alla som anmält sig har ännu inte kunnat ges möjligheten att närvara på en introduktionskurs! Så stort har intresset varit. Det är vi självklart glada för men vill nu ge ytterligre en möjlighet för intresserade att se vad Knepp är och gör.

Så ta tillfället i akt och träffa din lokala fotoförening eller kom förbi, ha trevligt, snacka en stund och kanske hjälp till att göra mörkrummet till ett ännu bättre mörkrum!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.