Fotografiska

Imorgon, fredagen den 21 maj, är det invigning av museet Fotografiska vilket kan bli ett skönt avbrott i pluggandet!

Självklart ska Knepp göra ett besök! De som vill följa med samlas utanför t-baneuppgången mot torget vid Slussen kl 16:30. Därifrån tar vi en gemensam promenad till museet. Inträde kostar 70 kr med THS-kort (studentleg). Museet har öppet till kl 21:00 för de som undrar. Skicka gärna ett mail till mig så att jag vet vilka vi ska vänta på.

Läs mer om museet och utställningarna på fotografiska.eu – där finns även kartor och annat nyttigt om du inte har möjlighet att gå imorgon.

[english]

Tomorrow, Friday 21 May, is the opening of the museum Fotografiska which can be a nice study break!

Of course shall Knepp make a visit! We’ll meet at Slussen (the subway station against the square) at 16:30. From there we take a walk to the museum. Admission costs 70 SEK with the THS-card (student-ID). The museum is open until 21:00. Please, send me an email so that I know who we should wait for.

Read more about the museum and exhibitions at en.fotografiska.eu – there are also maps and other useful info if you are unable to join tomorrow.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.