Knepp @ Earth Hour – Lördag 31/3

På lördag är det dags för Earth Hour. Det kommer vara lite aktiviteter i stan och byggnader kommer att släckas ned. Det har varit lite av en tradition för Knepp att dokumentera detta, och så är tanken även i år!

Vi möts imorgon, den 31 mars, kl 19:00 vid torget vid Slussen (Ryssgården). Därifrån kan vi ta något att äta och börja vår fotopromenad. Attenda gärna på Facebook eller via mail, så att vi kan uppdatera med information det skulle behövas.

Tips är att ta med stativ eftersom det kan vara roligt att ha före- och efterbilder med lång slutartid.

Information om event kring Earth Hour.

[english]

On Saturday it’s time for Earth Hour. There will be some activities in town and some buildings will be blacked out. It have been a tradition for Knepp to document this, and something we think would be fun do to again this year!

We meet tomorrow, March 31, at 19:00 on the square at Slussen (Ryssgården). From there we’ll can eat something and start our photo walk. Attend on Facebook or via email, so we can update with information if needed.

It’s recommended to bring a tripod since it can be fun to have before and after pictures shoot at slow shutter speeds.

Info about Earth Hour activites in Swedish.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.