Photo Walk: Älta – Solsidan den 6 oktober!

Hösten är här och träden börjar få färg! Så låt oss ta med kameran ut på en photo walk och besöka naturen nu på lördag den 6 oktober! Denna fotopromenad tar oss till ett trevligt område i Nacka, rätt så nära Skärgården. Det kommer att finnas skog, odlingsområden, och så finns havet med sina stränder.

Vi träffas kl 13:00 på lördag vid bussterminalen vid t-banestation Slussen (längst ned vid bussarna och Saltsjöbanan). Vi kommer att ta en buss som går 13:15, så i tid!

Vi promenerar från Älta till Solsidan. Det är strax över 6 km, främst längst gator. Promenadvänliga skor rekommenderas, men stövlar är knappast nödvändigt. Vi tänker oss en fika under eftermiddagen och beräknar vara tillbaka vid Slussen runt 16:30/17:30.

Anmäl gärna att ni kommer så att vi vet hur många vi blir! Antingen på Facebook eller genom att svara på detta mail!

Ses på lördag!

[english]

It is turning autumn fast and the trees start to get colored. So let’s bring our cameras and hit the nature this Saturday, October 6. This photo walk will take us to a very nice area in Nacka bordering the Skärgården. So, there will be forest, some farming area, and the sea with a beach.

We will meet at 13:00 this Saturday in front of the T-bana station Slussen where the busses and Saltsjöbanan are leaving to Nacka. For those who don’t know where it is: Inside the station, follow the tracks back towards city and go downstairs. We will take the bus at 13:15, so be on time!

We will walk from Älta to Solsidan. It’s a bit more than 6 km. It is mainly on streets. So be prepared for some walking but boots are not necessary. We will have fika on the way and can be back at Slussen around 16:30 – 17:30.

Please addend on Facebook or by email!

We hope to see a lot of you!

Chris & Marcus

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.